Idéer til sommerhusaktiviteter



Vi drømmer alle om ferie i Danmark i et lejet sommerhuset. Temperaturen viser 25 grader og dagens aktiviteter består af solbadning, grillhygge og ture til stranden. Desværre er det ikke altid sådan at vejrguderne ikke altid er med os, så hvad gør man når man er taget i sommerhuset og udenfor er der ikke andet en blæst og regn ? Her kommer en række bud på spændende sommerhusaktiviteter som der kan hygges med indenfor selvom regnen siler ned udenfor :



Kreaværksted for store og små


Find maling, tuscher, perler eller andet frem, og brug jeres kreative evner til at lave kunstværker eller smykker. Det er en supersjov aktivitet, som hele familien kan deltage i. Tag evt. regnstøjet på og gå en tur på stranden og find nogle flotte sten, som efterfølgende kan dekoreres med maling. Eller gå en tur i skoven og find grene, kogler og kastanjer, som kan bruges til at bygge sjove fantasidyr af.





Brætspil


Det er altid en god idé, at tage brætspil med når turen går til sommerhuset. Der findes brætspil til både børn og voksne, så alle kan være med. Hvis ikke i er til brætspil, kan i eventuelt medbringe spillekort, som kan benyttes til et hav af forskellige spil. Eller alternativt spil en gang yatzy som terninger.



Hold en bagedag


Det er ikke uden grund at tv-udsendelserne med den store bagedyst er blevet så populære. Det er nemlig enormt hyggeligt at opholde sig indenfor i duften af hjemmebag, mens regnen siler ned udenfor. I kan for eksempel bage muffins, boller, kager eller noget helt andet, alt efter hvad i har lyst til. Det er desuden en rigtig hyggelig fællesaktivitet når både børn og voksne er i køkkenet samtidigt.



Trods vejrguderne og tag på vandretur


Selvom det regner, er naturen stadig smuk, og særligt efterårsfarverne i skoven er fantastiske! Hvis blot i pakker jer ind i regntøj og varme trøjer, kan i sagtens bevæge jer ud i naturen, og det kan endda være et rigtig hyggeligt aspekt, at det regner imens. Det danske ferieland vrimler med spændende vandreruter, så det er blot et spørgsmål om at varm påklædning, et par gode vandrestøvler samt en god vandrerygsæk. Find en vandrerygsæk, der matcher dit behov her. I rygsækken pakkes lidt ekstra skiftetøj og en god madpakke. Medbring evt. friskbagte boller og varm kakao i en termokande. Så er der rigtig dømt både motion, frisk luft og hygge.



God fornøjelse





Luksus Sommerhuse | Sommerhusudlejning Danmark